Skypilot je nový pomocník pro zasílání souborů střihů - Šibabi.cz

Skypilot je nový pomocník pro zasílání souborů střihů

Skypilot - změna zasílání souborů v PDF

Dobrý den všechny moje švadlenky. Je to už cca 10 dní co jsem změnila zásadní věc i pro vás a chtěla bych vás s ní obeznámit.

Již delší dobu jsme na podpoře s Barčou řešily problém s nefunkčními soubory nebo špatně vytištěnými soubory, které vůbec nevypadaly jako ty, které pro vás máme připravené se střihy.

Sice to není jisté, že aplikace, která nám zajištovala rozesílku PDF souborů je na vině, ale i tak jsem ji pro spokojenost všech nahradila lepším placeným programem Skypilot.

Co se mění pro vás?

Změna zasílacího klienta je důležitá a celkem velká. Pro vás to znamená, že střihy zakoupené před tímto datem nepůjdou opětovně stáhnout z původního linku.

Pokud budete potřebovali střih znovu stáhnout, musíte napsat Báře na asistentka@sibabi.cz  a ona vám odešle soubor záložní. 

Tohle prosím ale neberte jako službu, kterou je možné využívat opakovaně. Střih si musíte stáhnout ihned po zakoupení a uložit do svého úložiště. Přístup k souborům na našem úložišti není neomezený. Takto je to potřeba udělat s jakýmkoliv contentem, který si zakupujete jednorázově.

Jednorázově jsme schopné vám nový link vygenerovat, ale jak píšu nahoře, Barču by to šíleně zahltilo, pokud byste to používali jako samozřejmost.

Neměli bychom pak prostor na další vývoj a rozvoj. Berte to tedy prosím rozumně. Svoje zakoupené soubory pak najdete nově ve svém účtu zákazníka.


Registrace zákazníka 

Pokud chcete ke svým souborům přistupovat opakovaně, je možné soubory stáhnout 20x i z vašeho účtu zákazníka.

Limit je 20 stažení na položku. Pak se položka už ve vašem účtu nebude dát znovu stáhnout. Opět to není neomezený přístup, protože ten já vám u střihů garantovat nemůžu. Ale je to cesta.

Zákaznický účet si musíte založit. Není to automatické při založení objednávky. Svůj účet si založíte zde.