Nový update ke střihu na tričko "LEVI" je tu - Šibabi.cz

Nový update ke střihu na tričko "LEVI" je tu

Update střihu trička pro děti Levi

Dnes tu pro vás mám update střihu Levi. Update se týká několika bodů a střihu, tak si je probereme všechny, ať víte, co tisknout. Update je automatický pro všechny zákazníky. Pokud vám vyhovuje předchozí verze, nechte si uloženou i tu. Samozřejmě ta původní není špatně a normálně podle ní můžete šít. Starý link vám, ale již nebude fungovat a pokud budete chtít starou verzi a nebudete se k ním moci dostat, napište pak na asistentka@sibabi.cz a starou zálohu vám odešlu já nebo asistentka Barča.

Nová verze má dlouhý rukáv

To je hlavní změna na střihu. Přidávám nově dlouhý rukáv. S touto změnou se pojí mírná změna tvaru průramku a rukávové hlavice. Hlavice je užší, mírně plochá. Lépe to pak vypadá i na klučičím oblečení. To byl tip hlavně od vás, tak je zapracovaný:-) Ale nebojte, tričko je stále parádní i pro holky. 

Dlouhý rukáv je tedy součástí souborů A4 a A0. Šít můžete zakončení coverlockem nebo zakončete overlockem a na stroj si dejte elastické nitě a prošijte ohnutý lem z lícu rovným stehem nebo dvojjehlou.

 

Průramek u trika

Nový update obsahuje i více srovnaný průramek všech velikostí trika u PD i ZD. Průramek se tak srovnává a nebude vytvářet "vlnku" když dítě zvedne ručičky.

Náramenice

U trička jsem mírně ale velmi mírně upravila i náramenice. Tato změna posouvá hlavici rukávu více k rameni.

Tisknout novou verzi? Ano nebo Ne?

Otázka zda tisknout novou verzi nebo ne je čistě na vás. Nový střih má pár vylepšení, ale nemusíte je nutně chtít. Pokud vám sedí předešlá verze, která jak ještě jednou opakuji, není špatně, nechte si tu. U nové verze je dlouhý rukáv, ale je pravděpodobné, že vám nebude sedět do stávajícího průramku. Proto pokud chcete dlouhý rukáv do původní verze, je potřeba tento rukáv přeměřit v průramku a případně na krajích upravit hlavici průramku.

Nový update již všichni zákazníci, kteří zakoupili původní verzi, máte ve svých schránkách. Tento Update si stáhněte. Původní verze se tímto z webu automaticky maže.