Nový update ke střihu Tampa - Šibabi.cz

Nový update ke střihu Tampa

Větší velikosti a užší náplety

Střih na tepláky Tampa se stal velice oblíbeným mezi vámi švadlenkami a já to naprosto chápu. Doma šiju také jen tyhle tepláky a popravdě mi už pro nejstarší dítě chyběla velikost navíc.

Proto jsem udělala UPDATE střihu a do sítě přidala dlší dvě dvouvelikosti. 146-152 a 158 - 164

Sřih na tepláky do 164

Jak už jsem zmínila v prvním odtavci tohoto updatového článku, střih je nyní aktuální s velikostí až do 164. Obsahuje tedy velikost od miminka, které obléká číslo 62 až po teenagera, ve výšce do 164 cm a vyšší.

To je už poměrně velmi slušný rozestup.

Střih u posledních dvou velikostí má specificky delší nohavice. Tyto dvě největší velikosti mají nohavice o 1 cm delší než předchozí velikosti. Pokud ale potřebujete ještě větší velikost, samosebou můžete na délce přidat další centimetry.

Náplety jsou užší

Náplety na nohavicích byly na prvním střihu širší a to z důvodu, že jsem měla obavy, aby mi to švadlenky nestříhaly příliš úzké, zvlášť když používají jiné materiály. Například úplet, teplákovinu.

Tyhle materiály nepruží jako nápletové materiály a žebrované látky a proto je problematické je pak dostat do obvodu nohavice.

Obava se ale ukázala jako neoprávněná. Říkala jsem si, že švadlenky si spíše budou umět správně zůžit než roztáhnout a je to přesně naopak. Náplet jsem tedy stáhla na původní šířku, tedy uzký náplet pro žebrované materiály a důrazně doporučuji opravdu tyto materiály používat.

Jak se dostat k aktuálnímu střihu

Všechny střihy zakoupené po 24.11 již mají aktualizaci ve svém účtu k dispozici ke stažení. Zákazníci bez zákaznického účtu musí založit zákaznický účet a požádat asistentku o zaslání aktualizace do účtu. Email pro žádost je asistentka@sibabi.cz. Žádosti prosím zašlete i s uvedením, na jaký email máte registraci zákaznického účtu.